Instellingen Mozilla Firefox voor Fidelio webSuite

Instellingen Mozilla Firefox voor een juist gebruik van Fidelio webSuite.

Om Fidelio webSuite optimaal te kunnen gebruiken dient u de volgende punten in Mozilla Firefox in te stellen/aan te passen.

Klik rechts bovenin het scherm op het icoontje met de 3 liggende streepjes en kies vervolgens voor Opties (Options).

Pop-up Blokker
Zorg ervoor dat in het tabblad Inhoud (Content) de optie 'Pop-upvensters blokkeren (Block pop-up windows)' uit staat:

webSuite Rapport/Brief bewerken
In het tabblad Toepassingen (Applications) dient de regel S8Report te staan. Als dat niet het geval is kunt u een bevestigingsbrief niet bewerken voordat u deze wilt e-mailen.

De regel S8report wordt zichtbaar zodra u een eerste keer een brief heeft bewerkt in Fidelio webSuite. Wel dient u op de betreffende PC het bestand WSReportEditor.exe te hebben staan en deze moet eenmalig worden aangeklikt (dubbelklik).

Geschiedenis wissen
In het tabblad Privacy kunt u het beste instellen dat de geschiedenis nooit onthouden wordt.

Problemen met instellingen onthouden
Het kan zijn dat Mozilla Firefox uw aanpassingen niet onthoud/doorvoert.
Hoe vaak u het ook probeert, de instellingen springen iedere keer terug bijv. bij het heropenen van het tabblad Privacy, in dat geval kunt u het volgende doen:

Ga via het icoon met de 3 liggende streepjes  naar de optie Help. Dit is het ronde icoontje met het vraagteken erin onderaan het keuzemenu.

Kies vervolgens voor 'Probleemoplossingsinformatie (Troubleshooting Information)'. In het volgende scherm klikt u rechtsbovenin op 'Firefox herinitialiseren (Reset Firefox)'.
Herstart hierna Firefox en stel de instellen opnieuw in.